Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Kliniek aan de Maas

“Specialist in Maastricht op het gebied van huidverjonging”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Op uw bruiloft zo mooi mogelijk zijn?

Kliniek aan de Maas is de meest complete specialist in Maastricht op het gebied van huidverjonging.

Bij de cosmetische artsen Drs Meijer en Drs Zeijen kunt u terecht voor advies over huidverjonging en behandelingen met injectables zoals Botox, Hyaluronzuur of Radiesse fillers. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met huidverjonging door het gebruik van injectables en nemen alle tijd om in een behandelplan met u te bekijken wat de wensen zijn. Vooral hoe een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen valt om u een stralend en fris uiterlijk terug te geven.

In de Kliniek bevindt zich ook de schoonheidssalon van Francis de la Haije, zij staat bekend om haar unieke huidbehandelingen met oa de producten van ZO Obagi. Francis wordt in haar werk als schoonheidspecialiste ondersteund door de cosmetisch artsen van Kliniek aan de Maas. Dat maakt haar positie heel bijzonder en zo heeft zij meer te bieden dan iedere andere salon in Maastricht en omstreken. Daarom wordt haar salon dé schoonheidssalon van Maastricht genoemd.

Verder biedt de Kliniek haarbehandelingen met Haircare en zijn er unieke samenwerkingen met KLeinsmann Dental Center en met Brigitte Vissers, sepcialist in huidpigmentatie.

Sterke punten bedrijf

  • Huidbehandelingen
  • Rimpelbehandelingen

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Stralend en fris gezicht, te combineren met schoonheidsbehandeling.

Goed om te weten

Haarbehandelingen en huidpigmentatie.

Contactgegevens:

van Hasseltkade 20
6211 CD Maastricht
Telefoonnummer: 043 205 01 00
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite