Juwelier de Eenhoorn

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Schoonhoven, regio Rotterdam

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Juwelier de Eenhoorn heeft een ruime Trouwringen Showroom in de Zilverstad Schoonhoven.

Juwelier de Eenhoorn beschikt over meer dan 1000 verschillende Trouwringen. Zowel van bekende Trouwring Merken als Trouwringen uit “Eigen Atelier”.

Wij nodigen u geheel vrijblijvend uit om onze Trouwringen Collectie te komen bekijken. U kunt een online afspraak maken via onze website, of bel ons op 0182-326849. Gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook altijd, maar maakt u een afspraak dan bent u ervan verzekerd dat u altijd geholpen wordt.

Sterke punten bedrijf

  • 30 Jaar ervaring
  • Klantvriendelijk
  • Goede service

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Aanstaande Bruidsparen kunnen bij ons 30 Jaar Ervaring in de Juweliers Branche ervaren. Maar ook klantvriendelijkheid en Service staat erg hoog bij ons.

Goed om te weten

Onze Trouwringspecialisten zijn u graag van dienst, om u te helpen en te adviseren om de juiste keuze te maken.

Wij adviseren u om minimaal 9-12 weken voor de Bruiloft uw Trouwringen uit te zoeken, i.v.m het maken en leveren van uw Trouwringen.

Om u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren vragen wij u geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken om de Trouwringen te komen bekijken. U kunt een online afspraak maken via onze website.
Of bel ons op 0182-326849

Extra informatie

Juwelier de Eenhoorn is gespecialiseerd in Trouwringen en Aanzoekringen. Tevens heeft Juwelier de Eenhoorn alle Trouwringen gepresenteerd in een speciaal ingerichte Trouwringen Showroom, zodat u in alle rust de collectie vrijblijvend kunt bekijken.

Bedrijfsgegevens van Juwelier de Eenhoorn

Lopikerstraat 19
2871 BT Schoonhoven
0182 32 68 49

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord