Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

in Posh Style

“We love helping people create unforgettable events”

in Posh Style banner

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

in Posh Style is een verhuur boutique. Wij zijn gespecialiseerd in Vintage decoratie en Servies verhuur, uitstekend voor bruiloften, high teas en andere evenementen. Onze vintage collectie bestaat uit: porselein, taartstandaarden, wijnglazen, snoeppotten, zilverwerk, bloemenvazen, kandelaars en decor.

Sterke punten bedrijf

  • Vintage Decor verhuur
  • Gespecialiseerd in Vintage decoratie
  • Servies verhuur

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een vintage twist tijdens uw feest.

Goed om te weten

Wij hebben een eclectic collectie van vintage porseleinen trios (theecup, schotel & bord), gebakschalen, cakeschalen, gebaksbordje, sandwichschalen, etageres, cake stands, snoeppotten en andere items.

Extra informatie

in Posh Style is een uitbreiding van Posh Tea Time, wij zijn gespecialiseerd in Vintage verhuur voor bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Wat is Posh?

In het Engels betekent Posh 'chic', 'luxe', 'rijk'. Het is ook gebruikelijk in de high society van Groot-Brittannië om te worden gebruikt voor voedsel met een superieure smaak. Vandaar onze naam, in Posh Style.

Contactgegevens:

Jan van Eyckstraat 59
1318 GC Almere
Mobiele telefoon: 06 4276 6805
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite