Houtmeid

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Breda, regio Breda

Prijsklasse

Exclusief

Korte introductie

Houtmeid drukt op hout. Ik druk jouw eigen ontwerp (of ik kan het voor je ontwerpen) op hout. Op het formaat dat jullie wensen en in de oplage die jullie wensen. Save the date uitnodigingen, uitnodigingen voor de dag zelf, houten bedankkaarten en menukaarten. En bijvoorbeeld een stoer houten blok met foto of quote voor de ceremoniemeester als bedankje. Er is heel veel mogelijk. Wij doen er alles aan om het zo persoonlijk mogelijk te maken voor deze onvergetelijke dag.

Sterke punten bedrijf

  • Persoonlijk
  • Aandacht
  • Maatwerk

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Houtmeid verzorgt jullie opdracht met uiterste zorg en aandacht. Ik vind het belangrijk dat jullie tevreden zijn. De houten kaarten of blokken worden netjes geschuurd geleverd.

Goed om te weten

Alles is handwerk. Ik zaag, schuur en druk alles zelf. En daardoor kan ik het de aandacht even die het verdient. Hout is een natuurproduct en heeft in combinatie met de opdruk een ietwat vintage achtige uitstraling. Een kaart van hout is niet ‘gelikt’ maar natuurlijk.

Meer informatie

Houtmeid verzorgt ook kleine cadeautjes van hout. Die je bijvoorbeeld cadeau kunt doen als bedankje of als verrassing. ‘ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ is daarvan een voorbeeld. 16 mooie momenten in een klein doosje. Overigens is 5 jaar een speciale mijlpaal..5 jaar getrouwd heet een houten huwelijk!

Bedrijfsgegevens van Houtmeid

Marksingel 25
4811 NW Breda

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord