Het Spant

Ameide, regio Drechtsteden

Multifunctioneel Centrum Het Spant Ameide (Zuid-Holland)

MFC Het Spant in het schitterende lekdorp Ameide is een modern zalencentrum dat met uitstek geschikt is voor bruiloften. Het in 2009 opgeleverde gebouw bestaat uit een mooi terras aan de voorkant, een stijlvolle bar en aansluitende serre. De bar en serre zijn geschikt voor maximaal 100 gasten en de serre voor 50 gasten. Deze ruimten kunnen eventueel samengevoegd worden. De serre is een sfeervolle ruimte voor het (bruilofts) diner, welke door onze chef-kok compleet naar de wensen van het bruidspaar kan worden aangepast.

Onze ‘Brederode’ zaal is een elegante bruiloftszaal met prachtige kroonluchters. Deze zaal is geschikt voor maximaal 300 gasten, maar ook zeer gezellig bij een aantal vanaf 80 gasten. En de ‘Brederode’ zaal is ook weer te combineren met onze serre en bar.

Het Spant werkt met een jong, enthousiast team. Onze bediening heeft een professionele uitstraling die past bij uw verwachtingen van een moderne bruiloftlocatie.

Onze bedrijfsleiding neemt de tijd om uw bruiloft van A tot Z in te vullen naar uw eigen wensen. We doen ons best om uw dag ook daadwerkelijk UW dag te maken. Dus een voorstel naar uw wensen en ook de voorkeuren qua aankleding, eten, gebruik van de zalen en al uw eigen wensen worden per bruidspaar ingevuld.

Het dorp Ameide had vroeger stadsrechten en was een handelspunt aan de rivier de lek. Hierdoor heeft het een authentieke uitstraling en is dus uitstekend geschikt voor bruiloftsfoto’s. Het stadhuis wordt gebruikt als trouwlocatie voor de gemeentelijke stand en is op loopafstand van Het Spant.

Kijkt u voor meer informatie op onze website en neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek of offerte.

Bedrijfsgegevens van Het Spant

Liesveldweg 67
4233 HG Ameide
0183 60 15 57

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord