Foto bruidspaar door Hadders Media

Hadders Media Video- en Fotoproducties

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Emmen, regio Drenthe

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Hadders Media is een professioneel video- en fotobedrijf met jarenlange ervaring. We zijn werkzaam in heel Nederland en België met als basis het Drentse Emmen. Video- en fotografie is onze passie en niet slechts een manier om geld te verdienen. Die passie zetten wij graag in voor bruidsparen om zo de mooiste herinneringen aan hun trouwdag te maken.

Sterke punten bedrijf

  • Professioneel
  • Vakbekwaam
  • Gepassioneerd
  • Toegewijd

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Degelijk en vakkundig camerawerk, het goed kunnen anticiperen op elke situatie en een zorgvuldige verwerking van de gemaakte beelden en geluid zijn typerend voor onze manier van werken. Naast het continu streven naar de hoogste kwaliteit zijn het overbrengen van beleving, gevoel en emotie zijn belangrijke thema’s in ons werk.

Goed om te weten

Met onze combipakketten bieden wij (een) vakbekwame cameraman(nen) én fotograaf op jullie trouwdag. Het zijn professionals met jarenlange ervaring die hun vak verstaan en perfect op elkaar zijn ingespeeld. Groot voordeel is bovendien dat ze elkaar kunnen aanvullen op elk moment wanneer dat nodig is, zodat niets gemist hoeft te worden.

Extra informatie

Je trouwfilm, trouwfoto’s én trouwalbum gemakkelijk en goed geregeld voor een betaalbare prijs! Dat kan bij Hadders Media Video- en Fotoproducties.

Bedrijfsgegevens van Hadders Media Video- en Fotoproducties

Druwerbrink 424
7812 TT Emmen
06 4609 8591 | 0591 64 96 17

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord