Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Graciëla Beauty

“Staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en service”

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Graciela Beauty Schoonheidssalon Zaandam is gevestigd op de burcht 2 in het centrum van Zaandam. Graciela Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en service. Wij zijn gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages en maken gebruik van natuurlijke producten. U kunt bij ons terecht voor schoonheids- en wellness behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. Ook hebben wij producten voor de jeugd en de wat rijpere huid.

Ons voornaamste doel is de conditie van de huid te verbeteren en te behouden, door middel van het gebruik van natuurlijke producten tijdens de behandeling en door effectieve massage technieken. Daarnaast proberen wij u het “wellness” gevoel te bezorgen zodat u zich na de behandeling weer geheel ontspannen voelt. Geef u over aan de rust, ontspanning en de huiselijke sfeer met als resultaat een schitterende huid.

Wij beschikken over 2 visagisten en doen veel bruids make-up. Dit is ook mogelijk op locatie. U kunt op onze website kijken voor voorbeelden of om een vraag te stellen over uw eigen bruiloft.

Sterke punten bedrijf

  • Flexibel
  • Goed Bereikbaar
  • Vriendelijk

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Dat ze altijd eerst een proef make-up krijgen en dat we pas klaar zijn als de bruid tevreden is met haar make-up.

Goed om te weten

Er is gelegenheid om gratis te parkeren. Wij kunnen ook uw gasten opmaken en hebben ook grimmeurs voor feesten.

Contactgegevens:

Burcht 2
1501 BA Zaandam
Mobiele telefoon: 06 1191 1099
E-mailadres: info@graciela.nl
Website: www.graciela.nl
Bedrijf opslaan in je checklist