Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

FloorVisagie

“Een stralende bruidsmake-up verzorgd door Floor Visagie voor u eventueel uw familieleden!”

Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup

Een stralende bruidsmake-up verzorgd door Floor Visagie voor u en eventueel ook uw bruidsmeisjes of familieleden! Floor Visagie heeft veel ervaring met bruidsmake-up. Veel tevreden bruidjes kijken terug op een geweldige dag , mede doordat zij zich zelfverzekerd voelden met een goede passende make-up van Floor Visagie. De make up zorgt ervoor dat u er de hele dag mooi uitziet, ook op de foto. Uw goede kanten worden benadrukt en met highlights en shaping wordt de symmetrie van uw gezicht vergroot, hetgeen u nog aantrekkelijker maakt!

Voorafgaande aan uw trouwdag plannen we een datum voor een proefmake-up waarbij we uitgebreid uw wensen voor de bruiloft bespreken. We gaan samen op zoek naar een look die bij u en uw jurk past. Een look die ervoor zorgt dat u er op uw trouwdag stralend uitziet. Op de dag van de bruiloft kunnen familieleden en bruidsmeisjes ook opgemaakt worden...

Bekijk onze website of maak een afspraak

Contactgegevens:

Hardewikerstraat 1
9712 GR Groningen
Mobiele telefoon: 06 5133 6637

In het kort:

  • Bruidsmake-up en proefmake-up voor bruid, familieleden en bruidsmeisjes
  • Makeup workshop
Bedrijf opslaan in je checklist