Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

FloorVisagie

“Een stralende bruidsmake-up verzorgd door Floor Visagie voor u eventueel uw familieleden!”

Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup
Floor Visagie bruidsmakeup

Een stralende bruidsmake-up verzorgd door Floor Visagie voor u en eventueel ook uw bruidsmeisjes of familieleden! Floor Visagie heeft veel ervaring met bruidsmake-up. Veel tevreden bruidjes kijken terug op een geweldige dag , mede doordat zij zich zelfverzekerd voelden met een goede passende make-up van Floor Visagie. De make up zorgt ervoor dat u er de hele dag mooi uitziet, ook op de foto. Uw goede kanten worden benadrukt en met highlights en shaping wordt de symmetrie van uw gezicht vergroot, hetgeen u nog aantrekkelijker maakt!

Voorafgaande aan uw trouwdag plannen we een datum voor een proefmake-up waarbij we uitgebreid uw wensen voor de bruiloft bespreken. We gaan samen op zoek naar een look die bij u en uw jurk past. Een look die ervoor zorgt dat u er op uw trouwdag stralend uitziet. Op de dag van de bruiloft kunnen familieleden en bruidsmeisjes ook opgemaakt worden...

Bekijk onze website of maak een afspraak

Contactgegevens:

Hardewikerstraat 1
9712 GR Groningen
Mobiele telefoon: 06 5133 6637

In het kort:

  • Bruidsmake-up en proefmake-up voor bruid, familieleden en bruidsmeisjes
  • Makeup workshop
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite