Festivitijd

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
's-Gravenzande, regio Den Haag

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Een bruiloft… voor zo’n speciale gelegenheid wil je uitpakken! Je houdt van spullen met een verleden en een verhaal, deze geven zoveel meer sfeer. Geen rechttoe rechtaan aankleding op jouw bruiloft, maar mooie pareltjes die jouw dag nóg specialer maken. Festivitijd kan je helpen met haar groeiende collectie eye catchers! Dat scheelt jou heel wat uurtjes struinen, die tijd kan je mooi in andere dingen steken.

Festivitijd is gestart door Rianne van Kester, en ze is van mening dat geweldige vintage spullen gedeeld moeten worden, en niet verstopt of vergeten op zolders en in kasten. Om die reden is ze in 2010 begonnen met de webwinkel genaamd Diversitijd. Na 2 jaar vond ze het tijd worden voor een volgende stap, en kwam Festivitijd tot leven.

Ze is dus al wat jaartjes op zoek naar schatten uit het verleden, deze vind ze op rommelmarkten, in kringloopwinkels op zolders of soms gewoon op straat. Alleen de pareltjes pikt ze eruit, om een zo mooi mogelijke collectie samen te stellen. Rianne is fulltime schatzoeker, waardoor de collectie bijna dagelijks groeit.

Sterke punten bedrijf

  • Onze voorraad bestaat enkel en alleen uit vintage pareltjes. Dus geen dertien in een dozijn…
  • De collectie groeit continu
  • Je bent welkom in onze showroom

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Gezien het feit veel van onze producten vintage, fragiel en niet bestand zijn tegen vaatwassers kan het schoonmaken een flinke klus zijn. En daar zit jij natuurlijk helemaal niet op te wachten. We vragen het servies ‘afspoel-schoon’ terug. Daarna gaan wij van Festivitijd ouderwets aan de afwas!

Goed om te weten

Heb je geen tijd om de spullen op te halen bij onze showroom in Poeldijk dan kunnen wij deze ook bezorgen. Hiervoor vragen wij een vergoeding van €0,40 per km. We berekenen het aantal km’s als volgt; van onze showroom aan Uranus 14 in Poeldijk tot aan de bezorglocatie, keer 4. (Heen en terug, brengen en ophalen) Mocht er betaald moeten worden voor het parkeren berekenen we dit ook door.

Bedrijfsgegevens van Festivitijd

Hoflaan 51
2691 AN 's-Gravenzande

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord