Felix Foto

Breda, regio Breda

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Mijn passie voor het fotograferen van bruiloften zit in verschillende dingen; het vastleggen van bijzondere momenten, een mooi verhaal creëren, prachtige ongedwongen foto’s van het bruidspaar, authentieke portretten van vrienden en familie en de zorgvuldig uitgekozen details van de bruiloft.
Ik vind het heel fijn om te observeren en kan ook juist die momenten zien, waar anderen misschien in eerste instantie niet op letten.

Sterke punten bedrijf

  • Puur
  • Elegant
  • En een tikkeltje glamour!

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Het terugkijken van de foto’s moet de emotie oproepen, die jullie ook op de dag zelf beleefd hebben. Persoonlijkheid, sfeer, humor en puurheid zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten voor een mooie foto. En dan natuurlijk dat tikkeltje glamour wat mijn foto’s speciaal maakt.

“Moments will turn into memories and memories will turn into history”

Dat zijn voor mij de ankers om dit een droombaan te noemen. Meer dan verhalen over mij als persoon, laten mijn reportages zien wie ik ben en wat mijn blik is op het vertellen van jullie verhaal en het uitbeelden van de dag.

Goed om te weten

Uiteraard willen jullie weten wat de kosten zijn. De prijs is oa. afhankelijk van de locatie van jullie bruiloft, de keuze voor een album en het aantal uren, dat jullie mij willen inhuren. Ik beantwoord deze vraag heel graag met een persoonlijke offerte. Ook kan ik dan kijken of ik beschikbaar ben op jullie huwelijksdag.

Bij jullie reportage krijgen jullie alle foto’s bewerkt en gestyled in hoge reslolutie op een dvd en gestuurd via dropbox. Daarnaast 2 mooie vergrotingen. Ook stuur ik jullie een link met een peroonlijke online diapresentatie, met daarachter een webshop met alle foto’s als extra voor de gasten om evt. bijbestellingen te doen.

Extra informatie

“The fine art of storytelling”

Bedrijfsgegevens van Felix Foto

Baronielaan 291
4835 JM Breda
06 5125 1198

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord