Zalencentrum het Anker

Zalencentrum Het Anker

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Wierden, regio Twente

Prijsklasse

Onder gemiddeld

Introductie

Zalencentrum Het Anker te Wierden beschikt over een fantastische zaal voor jullie huwelijksfeest. Modern ingericht met loungebanken, ronde zitjes, statafels met prachtige barkrukken, erg mooie verlichting en een uitgekiend systeem met LED verlichting waarmee we de zaal elke gewenste kleur en sfeer kunnen geven. Uiteraard zijn onze zalen voorzien van airconditioning. We hebben een prachtig vrij liggend terras. Een aparte ruimte waar gerookt mag worden (zonder bediening) is aanwezig.

Onze zalen zijn door middel van een schuifwand op maat te maken voor elk feest. Of het nu 50 gasten zijn of 400, altijd heeft de zaal de juiste maat en zal jullie verwachtingen ruimschoots overtreffen.

Parkeergelegenheid is er voldoende en het bedrijf is, zeker sinds de snelweg tot Wierden doorloopt, ook vanuit de richting Hengelo en Enschede zeer goed te bereiken.

Het Anker heeft een zeer goed keukenteam dat werkelijk de heerlijkste gerechten maakt voor jullie diner of buffet in ons sfeervol ingerichte restaurant de Waterlelie. We hebben heel veel leuke ideeën waarmee we de verzorging van het avondfeest kunnen invullen en willen deze graag tijdens een oriënterend gesprek met jullie delen. Op onze website vinden jullie onze menukaart met daarbij natuurlijk alle prijzen.

Onze lijfspreuk “De ruimte voor elk feest” maken wij al meer dan 20 jaar waar. We hebben de kennis en ervaring om van elk feest een bijzondere dag te maken. Jullie bepalen hoe je het feest verzorgd wilt hebben. Wij gebruiken onze kennis en ervaring om aan jullie wensen tegemoet te komen.

Ten slotte, Het Anker werkt met duidelijke afspraken, ook financieel, zodat je goed inzicht hebt in de kosten. Niet alleen onze medewerkers zijn vriendelijk, onze prijs is dat ook.

Mogen wij jullie van harte uitnodigen eens vrijblijvend een kijkje te nemen op onze site of in onze zalen?

Sterke punten bedrijf

 • Zeer goed keukenteam voor jullie diner of buffet
 • Capaciteit in diverse zalen van 50 tot maar liefst 400 gasten
 • Rolstoelvriendelijk
 • Gratis parkeergelegenheid

Wat mogen bruidsparen verwachten?

We hebben heel veel leuke ideeën waarmee we de verzorging van het avondfeest kunnen invullen. Kwaliteit gaat voor alles en dat hoeft echt niet duur te zijn. Onze prachtige moderne zalen zijn een lust voor het oog en absoluut sfeerverhogend. Een perfecte geluidsinstallatie, 2 grote LCD schermen voor je dia en filmpresentatie (70 inch), een ruim bruidstoilet en nog veel meer uitgekiende details om van je trouwdag een onbezorgde unieke ervaring te maken.

Goed om te weten

Het Anker heeft een zeer goed keukenteam dat werkelijk de heerlijkste gerechten maakt voor jullie diner of buffet in ons sfeervol ingerichte restaurant de Waterlelie.

Zo maar een paar ideeën voor jullie bruiloft:

Middag:
Ontvangst met koffie of champagne met gebak of bruidstaart, Petit four, Petit four en soesjes, bonbons. Afhankelijk van de aankomsttijd eventueel nog een paar keer een hapje en/of nootjes op tafel. Een uurtje borrelen en dan aan tafel kan natuurlijk ook.

Een uitstekend warm en koud buffet of diner waarvoor we je graag verwijzen naar onze website waar alle buffetten en diners en nagerechten met de prijs erbij vermeld staan.

Prijsindicatie: uiteraard afhankelijk van het tijdstip van ontvangst en het gekozen pakket maar als jullie uitgaan van ca. € 45,- voor de volwassenen voor de hele middag inclusief maaltijd, dan heb je een ruime keuze uit onze menukaart.

Avondbruiloft:
Ook hier weer veel keuzemogelijkheden.

 • Koffie met gebak of taartenbuffet of Petit four of soesjes
 • Vrij drinken
 • Vier keer een warm hapje en 2 x een koud hapje
  Of
  Vers afgebakken stokbrood met tapenade, knoflooksaus, kerriesaus en kruidenboter en daarnaast 3 keer een warm hapje.
  Of
  Een keuze uit een van onze uitstekende borrelbuffetten of hapjesbuffetten
  Of
  Verschillende kraampjes met bv. haringkar, viskraam, beenhamkraam.
 • Ter afsluiting van de avond koffie met een broodje warm vlees en/of kroket
  Of
  Assorti van bonbons, chocolaatjes, pepermunt enz
  Of
  Zak patat

Je ziet, keuze genoeg en dit is nog maar een greep uit onze mogelijkheden. Graag komen wij vrijblijvend met jullie in gesprek zodat wij jullie wensen en onze mogelijkheden op elkaar af kunnen stemmen.

Prijsindicatie: de gemiddelde avondbruiloft kost ca. € 28,50 per persoon voor een feest van vier uur. Je hebt dan een prachtige, eigentijdse feestzaal met een hoge kwaliteit in de bediening en een uitstekende keuken.

Jullie zijn van harte welkom!

Nico Griffioen en Richard Nijkamp

Bedrijfsgegevens van Zalencentrum Het Anker

Wilhelminastraat 28
7642 CS Wierden
06 1545 3563 | 0546 57 17 54

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord