Landgoed Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Breda, regio Breda
|

Unieke en romantische trouwlocatie in Breda

Bent u op zoek naar een unieke en romantische trouwlocatie in Breda? Dan bent u op zoek naar Landgoed Wolfslaar! Onze bijzondere trouwlocatie is gelegen in een rustiek bosrijk gebied aan de zuidrand van Breda. Midden in de natuur bevindt zich het romantische Landhuis en het Koetshuis. De ongedwongen, historische sfeer en haar ligging maakt het Landgoed een magische locatie om uw bruiloft te vieren.

Uw huwelijksdag tot in de puntjes verzorgd

Uw bruiloft is bij Landgoed Wolfslaar in goede handen. In het landhuis zijn veel verschillende mogelijkheden om uw huwelijksfeest van begin tot eind te vieren: de huwelijksvoltrekking, de bruidsborrel, de bruidstaart aansnijden, het diner en het feest. Het is mogelijk om bij mooi weer uw bruiloft inclusief huwelijksvoltrekking buiten te vieren in de prachtige tuin.
Wij luisteren graag naar uw wensen en denken vanaf begin tot eind met u mee om ervoor te zorgen dat de mooiste dag van uw leven ook écht de mooiste dag van uw leven wordt.

Positieve ervaringen van bruidsparen

Trouwlocatie Landgoed Wolfslaar wordt door bruidsparen omschreven met woorden als: ‘fantastisch’, prachtige locatie, ‘magische sfeer’, ‘een geweldige trouwlocatie’. Belangrijk voor u is natuurlijk ook het niveau van dienstverlening. Bruidsparen omschrijven de service van Landgoed Wolfslaar als: ‘professioneel team’, ‘vriendelijk en behulpzaam’, ‘uitstekende service’, ‘betrokken’ , ‘volledige ontzorging’.

Bekijk de reviewpagina van Landgoed Wolfslaar voor een volledige beschrijving van de ervaringen van bruidsparen.

Meer informatie over de mogelijkheden van trouwen bij Landgoed Wolfslaar kunt u vinden op de website. Wij wensen u een prachtig huwelijk toe!

Bedrijfsgegevens van Landgoed Wolfslaar

Wolfsaardreef 100-102
4834 SP Breda
076 560 80 00

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord