Feestgrot Valkenburg

Feestgrot Valkenburg Trouwlocatie

Valkenburg (gemeente Valkenburg aan de Geul), regio Zuid Limburg

Officieel heet de trouwzaal de “Jan Kruysen Galerij” en is gelegen in de Grot van Valkenburg. Deze romantische trouwzaal is verreweg de meest bijzondere trouwzaal die Nederland rijk is.

Aan de wanden rondom de trouwzaal hangen de portretten van 31 historische Limburgers, die veel voor de provincie hebben betekend. Je bevind je dus in goed gezelschap! En desgewenst vier je aansluitend je huwelijksfeest in de Feestgrot.

Drie weken lang begaf Jan Kruysen in 1924 zich in deze grot en bracht daar uiterst geconcentreerd 31 beeltenissen op de mergelwand aan. 31 Portretten van mensen die op sociaal, industrieel, religieus of cultureel gebied in Limburg hebben uitgeblonken. Zo is in 1924 de Jan Kruysen Galerij ontstaan. Des te meer een fraaie locatie om een huwelijk te voltrekken. Tientallen jaren lang is deze bijzondere ruimte verborgen gebleven en sinds 2010 officieel in gebruik genomen als bijzondere trouwzaal der gemeente.

Het is de eerste en enige trouwzaal in de grotten van Limburg. De zaal is inmiddels voorzien van vloerverwarming en wordt uitgelicht met vele kaarsen, wat zorgt voor bijzondere ervaring: uiterst sfeervol en romantisch.

Het grottencomplex herbergt ook de meest verrassende feestlocatie voor uw huwelijksdiner en huwelijksfeest: Feestgrot Valkenburg. Een ideale trouwlocatie als u een echt unieke en bijzondere locatie zoek waar alles onder 1 dak mogelijk is.

Bedrijfsgegevens van Feestgrot Valkenburg Trouwlocatie

Daalhemerweg 31
6301 JB Valkenburg (gemeente Valkenburg aan de Geul)
043 601 47 38

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord