Entertainment Company

Entertainment Company

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Landgraaf, regio Zuid Limburg
|

De mooiste dag van uw leven. Alles moet goed geregeld zijn. Niet alleen op de trouwdag zelf, maar ook ruim van te voren wilt u dat alles voortreffelijk verloopt. Daarom is het van belang dat u een DJ vindt die bij u past.

Ervaren diskjockeys

U zoekt een betrouwbare leverancier met goede apparatuur en ervaren diskjockeys. Iemand die u vrijblijvend informeert over de mogelijkheden, die graag met u meedenkt en die weet waarover hij praat. Kortom: u zoekt professionaliteit.

Entertainment Company is zo’n bedrijf. Een leverancier van Pro Audio, Light, Video en DJ waarbij u snel merkt: “het is goed, het is geregeld, het is goed geregeld”. Als prefered partner van verschillende feestlocaties in Nederland is Entertainment Company een begrip voor bruiloften. Apparatuur, muziek, op&afbouw: alles wordt ruim van te voren besproken en afgestemd op uw eigen wensen. En zo kunt u met een gerust hart toeleven naar de mooiste dag van uw leven.

Geluid – licht – lasershows – karaoke

Geluid, verlichting, lasershows, karaoke, beamers & plasma schermen, LED video walls, buitenverlichting, decoratie en nog veel meer: Entertainment Company levert alles geheel in eigen beheer. Op de website van Entertainment Company vindt u een prijslijst, foto’s, agenda en een gastenboek met referenties. En niet te vergeten: u leest de 7 bruilofttips die wij hebben opgesteld.

Als uw interesse gewekt is neemt u contact op. Geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichting. Entertainment Company gaat met u in gesprek, persoonlijk of via een livestream. Wij luisteren, noteren, informeren en denken met u mee middels een vrijblijvende offerte.

Bedrijfsgegevens van Entertainment Company

Marconistraat 16
6372 PN Landgraaf
045 410 01 99

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord