Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Entertainment Company

“Entertainment Company levert audio, licht, video en dj op bruiloft”

GulpersPro
GulpersPro - dansend bruidspaar
GulpersPro - lichtopstelling
GulpersPro
GulpersPro - feest

De mooiste dag van uw leven. Alles moet goed geregeld zijn. Niet alleen op de trouwdag zelf, maar ook ruim van te voren wilt u dat alles voortreffelijk verloopt. Daarom is het van belang dat u een DJ vindt die bij u past.

Ervaren diskjockeys

U zoekt een betrouwbare leverancier met goede apparatuur en ervaren diskjockeys. Iemand die u vrijblijvend informeert over de mogelijkheden, die graag met u meedenkt en die weet waarover hij praat. Kortom: u zoekt professionaliteit.

Entertainment Company is zo’n bedrijf. Een leverancier van Pro Audio, Light, Video en DJ waarbij u snel merkt: “het is goed, het is geregeld, het is goed geregeld”. Als prefered partner van verschillende feestlocaties in Nederland is Entertainment Company een begrip voor bruiloften. Apparatuur, muziek, op&afbouw: alles wordt ruim van te voren besproken en afgestemd op uw eigen wensen. En zo kunt u met een gerust hart toeleven naar de mooiste dag van uw leven.

Geluid - licht - lasershows - karaoke

Geluid, verlichting, lasershows, karaoke, beamers & plasma schermen, LED video walls, buitenverlichting, decoratie en nog veel meer: Entertainment Company levert alles geheel in eigen beheer. Op de website van Entertainment Company vindt u een prijslijst, foto’s, agenda en een gastenboek met referenties. En niet te vergeten: u leest de 7 bruilofttips die wij hebben opgesteld.

Als uw interesse gewekt is neemt u contact op. Geheel vrijblijvend, zonder verdere verplichting. Entertainment Company gaat met u in gesprek, persoonlijk of via een livestream. Wij luisteren, noteren, informeren en denken met u mee middels een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens:

Marconistraat 16
6372 PN Landgraaf
Telefoonnummer: 045 410 01 99

In het kort:

  • Erkende bruiloftspecialist voor complete drive-in shows
  • Freelance allround diskjockey's
  • Geluid, verlichting, lasershows, karaoke, LED video walls en meer
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite