Dzidra Fotografie

Maastricht, regio Zuid Limburg

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Ik ben Dzidra Dubois en werk al vele jaren als fotograaf met focus op bruidsreportages en portretfotografie.

Ik werk hoofdzakelijk in de regio Maastricht, maar ik doe trouwreportages in het hele land.

Ik verzorg vakkundig maar onopvallend de prachtigste en meest sfeervolle trouwfoto’s van onverwachte en dierbare momenten. Maak unieke fotoshoots van het bruidspaar, de getuigen, de ouders, familie en kennissen, op een of meerdere locaties naar keuze, bijvoorbeeld in een park, bij een kasteel of op een andere bijzondere plaats.

Iedere trouwreportage is persoonlijk en mijn prijsopgave is dan ook afhankelijk van jullie specifieke wensen. De vijf opties/pakketten die ik aanbied, zijn slechts enkele mogelijkheden. De keuze is aan jullie. Ik zorg ervoor dat alles perfect op foto’s wordt vastgelegd en regisseer de fotoshoots, als dit nodig is, voor het allerbeste resultaat.

Sterke punten bedrijf

  • Creativiteit
  • Ervaring

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik jullie mooiste dag op prachtige wijze op foto vastleg, met oog voor alles wat een bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. En mochten jullie de trouwreportage bij mij boeken: ik heb een verrassing voor jullie in petto!

Goed om te weten

Om een indruk te krijgen van mijn prijzen, mijn werk en de mogelijkheden kunnen jullie mijn website bezoeken. Daar staat uitgebreide informatie en ook de vaak aan mij gestelde vragen.

Bedrijfsgegevens van Dzidra Fotografie

Wycker Grachtstraat 1A 15
6221 CT Maastricht
06 1521 3735

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord