Dutch Dandy - Vlinderdas.nl

Amsterdam, regio Amsterdam

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Wij geloven in accessoires. Met accessoires kun je opvallen. Iets over jezelf vertellen. Het verschil maken. Bijzonder zijn.

En dit is de essentie van Dutch Dandy’s Vlinderdas.nl. Een plek die je meer biedt dan een rekje vlinderdassen in de hoek van de winkel. Dutch Dandy’s Vlinderdas.nl biedt je een buitengewone keuze aan strikjes waarmee je iets kunt vertellen. En bijzonder kunt zijn. Dit kan iets kleins en intiems zijn. Maar ook een gebaar of geschenk. Het kan iets van jezelf zijn, maar ook voor een ander. Met een strikje maak je het verschil. Neus eens rond op onze webshop, bekijk de strikjes, lees de verhalen en maak jouw eigen verhaal.

Sterke punten bedrijf

  • Buitengewone kwaliteit
  • Buitengewone keuze
  • Buitengewone service

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Dutch Dandy gaat voorbij de massa. Wij geloven in het individu. In onderscheid. Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. En daarbij horen kleding en accessoires die je helpen om deze dag extra bijzonder te maken.

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan vlinderdassen die uw trouwpak een onderscheidende uitstraling geven. U vindt bij ons de merken Cravatta Pelliano, Michaelis en Profuomo.

Goed om te weten

Kijk ook eens rond op www.bretels.nl

Bedrijfsgegevens van Dutch Dandy - Vlinderdas.nl

Oostelijke Handelskade 711
1019 BW Amsterdam

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord