• Koepelkerk Amsterdam
  • Koepelkerk Amsterdam buitenkant

De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel

Amsterdam, regio Amsterdam

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Op loopafstand van de Jordaan en vlakbij de hippe ‘Negen Straatjes’, het shopwalhalla van Amsterdam, bevindt zich de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel. Vrijwel alle bekende Amsterdamse hotspots, maar ook de meer verborgen must-see’s, zijn vanaf hier gemakkelijk lopend of per boot te bereiken.

De Koepelkerk beschikt over verschillende multifunctionele ruimtes, waardoor de volledige dag – van ceremonie tot eindfeest – op dezelfde locatie kan plaatsvinden. De ‘dedicated wedding planner’ van de Koepelkerk staat tot jullie beschikking voor het tot in detail plannen van jullie bruiloft en over alle contacten beschikt om jullie grote dag tot een geweldig succes te maken, en ons professionele evenemententeam van de Koepelkerk beschikt over een grote hoeveelheid ervaring in de meest uiteenlopende soorten evenementen (bruiloften, gala diners, tv-shows, concerten, etcetera) en daardoor tot in de kleinste details met jullie kan meedenken.

Sterke punten bedrijf

  • Een unieke vijfsterrenlocatie midden in het bruisende hart van Amsterdam
  • Onze eigen wedding planner staat volledig tot de beschikking van de bruidsparen

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Wat is er mooier dan jullie huwelijksdag te vieren in de magnifieke zeventiende-eeuwse Koepelkerk in Amsterdam? Een unieke vijfsterrenlocatie midden in het bruisende hart van de hoofdstad met een breed scala aan mogelijkheden voor elk droomhuwelijk! Zo kunnen jullie per boot arriveren aan de eigen aanlegsteiger, elkaar het jawoord geven in de historische Koepelzaal en een receptie of feest houden in de bovenzalen van de Koepelkerk of in het stijlvolle Renaissance Amsterdam Hotel dat direct aan de kerk verbonden is.

Goed om te weten

Boek nu jullie bruiloft in de Koepelkerk en ontvang een gratis overnachting in de romantische bruidssuite met uitzicht over de grachtengordel! Hier kunnen jullie in alle rust nagenieten van jullie onvergetelijke dag.

Bedrijfsgegevens van De Koepelkerk - Renaissance Amsterdam Hotel

Kattengat 1
1012 S Amsterdam
020 551 20 34

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord