Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Dario Endara Photography

“Foto's van klassiek tot trendy, van humoristisch tot romantisch, maar vooral in een ontspannen stijl”

Daria Endara Photography
Daria Endara Photography - Foto Love
Daria Endara Photography - Foto kussend bruidspaar
Daria Endara Photography - Foto bruidspaar kijkt door gaten deur
Daria Endara Photography - Foto bruidspaar industrieel pand
Daria Endara Photography - Foto bruidsboeket
Daria Endara Photography - Foto bruidsschoenen
Daria Endara Photography - Foto bruid
Daria Endara Photography - Foto huwelijk winter
Daria Endara Photography - Foto bruidspaar

Leuk dat jullie gaan trouwen! Voor jullie grote dag ben ik beschikbaar om al jullie onvergetelijke momenten op een professionele wijze vast te leggen. Ik fotografeer jullie bruiloft in jullie stijl, van klassiek tot trendy, van humoristisch tot romantisch, maar vooral in een ontspannen stijl.

In een eerste oriënterend gesprek, bespreek ik samen met jullie de wensen en ideeën. Zo'n gesprek zorgt voor een klik: een goede klik met de fotograaf zorgt immers voor een ontspannen sfeer tijdens jullie grote dag.

Ik zorg ervoor dat jullie na jaren nog steeds met veel plezier op deze dag terugkijken en maak van jullie mooiste dag een onvergetelijke ervaring. Indien jullie interesse hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.
Tot ziens!

My first language is English, so feel free to contact me in English as well!

REVIEWS:

Annemiek & Pim:
Dario is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Erg enthousiast met wat hij doet en stelt je erg op je gemak. Resultaat van de foto's is super. Niet al te geposeerd en geeft een perfecte indruk van hoe de dag is geweest. Zeker een aanrader om hem de foto's van je bruiloft te laten maken!!

Jaco & Jeannette:
Dario is een bruidsfotograaf die echt mooie foto's maakt, die apart en anders zijn dan de standaard fotograaf. Hij is prettig in de omgang, bespreekt van te voren de wensen door en op de dag zelf merk je niet dat hij er is. Zijn doel is om spontane foto's te maken. Hoewel tijdens de bruidsreportage natuurlijk soms wel geposeerd moet worden, lijken de foto's toch spontaan. Het resultaat is fantastisch. De foto's hebben een speciaal plekje in huis gekregen.

Marlieke & Hielke:
Wij zijn erg blij met de foto's die Dario gemaakt heeft van onze bruiloft. We hadden een bepaald beeld over hoe we de rapportage graag op beeld wilden hebben en dat heeft hij volledig weten te vertalen naar prachtige foto's. Ook over de compositie en het kleurgebruik zijn we erg tevreden. Daarnaast is Dario zeer prettig om mee te werken en 'erbij' te hebben.

Dirk en Sanne:
Wij zijn ontzettend tevreden met de foto's van Dario! De service die Dario levert is super, de foto's zijn ontzettend mooi en wat ook niet geheel onbelangrijk is Dario is ook een prettig persoon om in de buurt te hebben. De manier waarop de foto's worden aangeleverd is ook erg prettig, de online sneakpeek, de dvd en de optie om een fotoboek te laten maken. Onze bruiloft was in halloweenstijl en Dario heeft de sfeer van onze dag goed vast weten te leggen. Behalve mooie geposeerde foto's kan dario ook alle oprechte lachjes en traantjes heel mooi vastleggen. En als we alles over moesten doen dan zouden we weer voor Dario kiezen!

Contactgegevens:


5464 PP Veghel
Mobiele telefoon: 06 1998 9514

In het kort:

  • Gespecialiseerd in bruidsfotografie en het vastleggen van spontane momenten tijdens jullie bruiloft!
  • Foto's van klassiek tot trendy, van humoristisch tot romantisch
Bedrijf opslaan in je checklist