Custom Cake

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Zwolle, regio Zwolle

Prijsklasse

Onder gemiddeld

Korte introductie

Custom Cake is sinds 2011 hèt adres voor bruidstaarten en/of bruidscupcakes. Deze lekkernijen worden geheel volgens het “Custom Cake concept” gemaakt: wel een “wauw”-factor, maar geen “wow”-prijs. Een bruiloft is immers al duur genoeg! Zo is een bruidstaart al mogelijk vanaf € 2,50 per persoon (excl. eventuele bezorgkosten).

Mogelijkheden

Er zijn allerlei variaties mogelijk: een gestapelde bruidstaart, meerdere bruidstaarten in een taart-standaard, meerdere losse bruidstaarten in dezelfde stijl, een grote bruidstaart omringd door bruidscupcakes, alleen bruidscupcakes, enzovoorts. Of denk eens aan een ‘sweet table’! Een tafel vol met verschillende zoete lekkernijen in de kleuren en/of het thema van jouw bruiloft.

Proeverij

Indien jij en je partner interesse hebben in het (eventueel) bestellen van een bruidstaart, bruidscupcakes en/of een ‘sweet table’ bij Custom Cake, is het mogelijk om een proeverij in te plannen. Zo’n proeverij is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken, om goed de wensen, voorkeuren en mogelijkheden door te spreken en vooral: om dingen te proeven!

Aan zo’n proeverij zijn kosten verbonden à € 7,50 per persoon (maximaal 3 personen). Vooraf zullen we telefonisch of via mail jullie favoriete smaken bespreken. Als de uiteindelijke bestelling bij Custom Cake geplaatst wordt, dan wordt het bedrag van de proeverij in mindering gebracht op de factuur van de bestelling.

Custom Cake helpt graag jullie trouwdag extra bijzonder te maken!

Sterke punten bedrijf

  • Persoonlijk
  • Alles op maat
  • Betaalbaar

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Persoonlijke service, waarbij alles op jullie wensen wordt afgestemd.

Goed om te weten

Vrijwel geen wens is te gek, vrijwel alles kan gemaakt of geregeld worden!

Bedrijfsgegevens van Custom Cake

Houtsnijderstraat 3
8043 BL Zwolle
06 4930 7897

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord