Cinematic Wedding

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Heeswijk-Dinther, regio Den Bosch

Prijsklasse

Boven gemiddeld

Korte introductie

Wij zijn Tim & Jef. De videografen achter Cinematic Wedding. Beide al jaren bezig met film en na ooit een aantal keer toevallig met elkaar te hebben samengewerkt, besloten we onze krachten te bundelen.

De trouwfilm die wij voor jullie maken is uniek. Met onze achtergrond in (fictie)film hebben we een andere kijk op dit vak dan de meeste videografen. Wij noemen onszelf dan ook liever cinematografen. Onze passie is verhalen vertellen. Jullie verhaal, van jullie dag. Wij weten welke shot er bij een bepaald moment hoort, welke camerabeweging en welke timing. We passen bewezen filmtechnieken toe op onze trouwfilms zoals beweging, slow motion, scherpte diepte, lenskeuzes, etc. Maar daarbij gaan we niet voorbij aan het persoonlijke. We zoeken in elke bruiloft het verhaal. In elk moment de emotie. Je hoort geen klik en ziet geen flits, maar het staat er op. Wij begrijpen dat we niet alleen voor nu een mooie film maken, maar ook een tijdsdocument voor later. Film ‘leeft’. Over 20 jaar kun je nog steeds met een lach en traan terugkijken naar vroeger. En daarom is het zo belangrijk dat je niet kiest voor zomaar een videograaf. Je trouwfilm laten maken door Cinematic Wedding is een keuze voor professionaliteit, creativiteit en zekerheid.

Sterke punten bedrijf

  • De meest filmische trouwvideograaf van Nederland
  • Cinematografisch oog. Je trouwfilm wordt gemaakt door echte filmmakers.
  • 2 videografen die gemakkelijk in de omgang zijn en niet ‘aanwezig’ zijn op de bruiloft

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Een persoonlijke aanpak waardoor we altijd tot een uniek en persoonlijk eindresultaat komen. Door onze manier van filmen en monteren krijg je uiteindelijk een echte ‘film’ van je huwelijksdag in handen. Een mooi document voor nu, maar vooral ook voor later.

Goed om te weten

Cinematic Wedding komt altijd met twee cameramannen. Zo zijn we er zeker van dat we geen enkel belangrijk moment missen, maar ook levert het de mogelijkheid op om te kunnen ‘knippen’ tussen verschillende camerastandpunten. Dit draagt enorm bij aan het ‘filmgevoel’ en houdt de film interessant voor de kijker. Ook kunnen we hierdoor tegelijkertijd bij de voorbereiding van de bruid als bruidegom aanwezig zijn. We laten niets aan het toeval over.

Cinematic Wedding gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit voor de vastlegging van jullie huwelijk. Het is jullie belangrijkste dag en dat beseffen wij ons maar al te goed. Overigens doen wij dit zonder op jullie trouwdag al te veel opvallend of regisserend bezig te zijn. Wij willen echte emoties vastleggen en weten hoe we ons moeten opstellen om niet te veel aandacht naar onszelf toe te trekken. Zo wordt de uiteindelijke trouwfilm zo écht en natuurlijk mogelijk.

Meer informatie

Lees de recensies van ons op onze website en lees wat andere bruidsparen over ons te zeggen hebben.

Bedrijfsgegevens van Cinematic Wedding

Nieuwlandsestraat 7
5473 RT Heeswijk-Dinther
06 5211 1285

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord