Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Bruidsboeket Online

Prijsklasse

Voordelig

Korte introductie

Een bruidsboeket hoeft niet per definitie duur te zijn. Wel moet het er kwalitatief goed en mooi uit zien. Bij ons kiest u aan de hand van duidelijke foto's uw bruidsboeket, corsages, autodecoratie en meer en betaald veilig en snel met Ideal. In de bestelling vult u de trouwdatum in de optie ophalen of bezorgen. Wanneer u kiest voor bezorgen bellen u binnen 24 uur op om met u een bezorgtijdstip te plannen in de ochtend.

Bestel uw bruidsboeket snel, overzichtelijk en tegen de laagste prijs online. Geef u leverdatum door in de bestelling en haal het op in de winkel of laat het thuisbezorgen.

Makkelijk, overzichtelijk, goedkoop en uitsluitend A-kwaliteit bloemen.

Sterke punten bedrijf

  • Goede prijs kwaliteitverhouding
  • Betaal snel en gemakkelijk online
  • Verregaande service
  • Bezorgen of ophalen in de winkel

Wat mogen bruidsparen verwachten?

De beste service onder de vlag van Bruidswerkspecialist. U krijgt wat u ziet op de foto. Een bruidsboeket dat 100% aan uw wens zal voldoen.

Goed om te weten

U kunt uiteraard ook bestellen in de winkel. Wij hebben een unieke ontvangstruimte met tientallen voorbeelden en zijden bruidsboeketten die direct te koop zijn.

Contactgegevens:

Kleine Inez erf 9
2907 ED Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010 442 65 92
Bedrijf opslaan in je checklist