Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Bruidsboeket & Zo

Bruidsboeket en zo - bloemen
Kleurrijk bruidsboeket
Bruidsboeket roze biedermeier rozen broches zijde
Corsage roos
Bruidsboeket biedermeier wit

Bruidsboeket & Zo is de enige bloemist in Nederland welke zich alleen maar richt en heeft gespecialiseerd in bruidsbloemwerk. Wij helpen en adviseren u op de juiste manier om samen met u uw ideale bruidsboeket uit te kiezen. De eigentijdse en stijlvolle bruidsboeketten worden helemaal naar uw wens gemaakt. Samen komen we tot een unieke en bloemrijke bekroning van uw trouwdag.

Bij Bruidsboeket & Zo heeft u al een handgebonden bruidsboeket vanaf € 65,00 inclusief bruidegom corsage. Draadgebonden bruidsboeketten welke wij adviseren en waar onze specialiteit ligt heeft u al vanaf €85,00. Naast het bruidsboeket verzorgen wij ook corsages voor de (dag)gasten, bloemen voor bruidsmeisjes en bruidsjonkers, autobloemstukken, bloemenstukken voor de kerk, trouw- en feestlocatie en diner. Bruidsboeket & Zo creëert ook prachtige bruidsboeketten van zijden bloemen en broches. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden en werk ik uw ideeën uit. Laat u alvast inspireren, neem een kijkje op onze website met wel meer dan 200 inspiratie foto's.

Contactgegevens:

Mient 270
2564 PD 's-Gravenhage
Mobiele telefoon: 06 2809 5625

In het kort:

  • Eigentijdse en stijlvolle bruidsboeketten
  • Unieke brochesboeket of zijdenbruidsboeket
  • Corsages, autoversiering of bloemcreaties ceremonie, diner/feest
Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite