Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Blijvende bruidsboeketten

“Persoonlijke bruidsboeketten van foambloemen”

Prijsklasse

Onder gemiddeld

Korte introductie

Sinds anderhalf jaar maak ik met heel veel plezier schattige bruidsboeketten voor aanstaande bruiden. Corsages die helemaal matchen bij het bruidsboeket, autobloemstukken, bloemenmandjes; het kan allemaal. Ik vind het belangrijk dat mijn producten helemaal naar tevredenheid van het aanstaande bruidspaar zijn. Daarom besteed ik veel zorg en aandacht aan het maken en afwerken ervan.

Ik maak alles van foambloemen, omdat dit na de bruiloft bewaard kan worden; een blijvende herinnering! Het is ook een heel mooi alternatief voor echte bloemen wanneer je in het buitenland gaat trouwen.

Er zijn heel veel mogelijkheden in kleur en creatie; ik denk graag met jullie mee!

Sterke punten bedrijf

  • Persoonlijk en vriendelijk
  • Kwaliteit
  • Zorg voor een mooie afwerking

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Mooi afgewerkte persoonlijke bruidsboeketten waar veel zorg en aandacht aan besteed is. Handgedraaid, van mooie, kwalitatief goede bloemen die natuurlijk aandoen.

Goed om te weten

Ik werk vanuit huis, maar een bezoekje om diverse bloemen, kleuren en materialen te bekijken is altijd mogelijk. Ik bezorg niet, maar versturen of afhalen zeker wel!

Extra informatie

Facebookpagina: www.facebook.com/bruidsboeket2keep

Contactgegevens:

Geiserwater 54
3991 HK Houten
Mobiele telefoon: 06 2270 2289
Bedrijf opslaan in je checklist