Foto-Atelier CPD

Middelburg, regio Zeeland

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Erik en Caroline zijn al ruim 20 jaar werkzaam in het familiebedrijf Foto-Atelier CPD, opgericht in 1970. Na een gedegen opleiding bij de Fotovakschool hebben zij zich gespecialiseerd in portret- en bruidsfotografie.

Caroline heeft naast de werkzaamheden in het atelier nog een eigen kunstlijn. Erik is regelmatig te vinden bij bedrijven en geeft in de avonduren professionele workshops. Ook voor officiële pasfoto’s, handgemaakte lijsten en canvassen is dit het juiste adres, met voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Sterke punten bedrijf

  • Moderne bruidsfotografie
  • Vele jaren ervaring in dit familiebedrijf

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Ons bruidsalbum is het neusje van de zalm. Als je veel moeite hebt gedaan om je trouwdag tot een unieke belevenis te maken, is het bruidsalbum de ultieme manier om deze dag vast te leggen. In het bruidsalbum zullen jullie foto’s sprankelen op echt fotopapier, getoond in een prachtige lay-out, gevat in een solide omslag. In heel veel verschillende formaten mogelijk. Kom eens kijken naar onze nieuwste showboeken.

Reportages vanaf € 239,-
Complete albums vanaf € 690,-

Goed om te weten

Gratis parkeren voor de deur. ’s Avonds afspreken is geen probleem.

Extra informatie

Voor elk budget een reportage!

Bedrijfsgegevens van Foto-Atelier CPD

Klarinetweg 25
4337 RB Middelburg
06 5172 8051 | 0118 43 64 26

Rankings


5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Recensies

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord