Atelier 10-line

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Best, regio Eindhoven

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Jacqueline Vugs is een volleerd goudsmid. Ambacht en passie vindt u terug in haar sieraden. Liefde voor de mooie metalen en natuurlijke edelstenen waarmee ze werkt. Maatwerk in opdracht, reparaties met zorg, precisie in zettingen en graveerwerk. Altijd met een verhaal en een emotie waarmee nieuwe sieraden ontstaan uit oud goud, een herinnering gepakt wordt in een nieuw juweel, of een ontwerp ontstaat van een bijzonder sieraad voor een speciale gelegenheid. U bent welkom!

Sterke punten bedrijf

  • Ambacht met passie
  • Zetwerk met precisie
  • Als ontwerpster/goudsmid sta ik klaar om jullie te helpen met een advies op maat

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Handgemaakte trouwringen
Jullie trouwdag, een dag om nooit te vergeten. Wat is er mooier dan het bezegelen van de liefde met een persoonlijke handgemaakte trouwring?

Een trouwring is een ring voor het leven en verdient daarom speciale aandacht. Want een trouwring moet passen bij u én bij uw partner.

Met haar deskundige vakmanschap is goudsmid Jacqueline Vugs als geen ander in staat om uw wensen om te zetten in persoonlijke handgemaakte trouwringen. Jullie liefde zal in de vorm van goud, zilver of edelmetaal worden gesmeed tot een unieke herinnering.

Goed om te weten

Wat meeste bruidsparen denken is dat handgemaakte trouwringen kostbaarder zijn, maar dat is in de meeste ontwerpen niet zo…vraag gerust naar de mogelijkheden!

Extra informatie

Tijdens het eerste gesprek, geheel vrijblijvend, kunnen we jullie wensen bespreken en kijken naar alle mogelijkheden. En misschien komen we al tot een eerste ontwerp van jullie persoonlijke trouwringen…..

Bedrijfsgegevens van Atelier 10-line

Oranjestraat 15
5682 CA Best
06 2358 0917

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord