Art object trouwringen

Art Object

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Bergen op Zoom, regio Breda

Komt U overal dezelfde ringen tegen, maar bent U eigenlijk op zoek naar exclusieve trouwringen? Kom dan eens een kijkje nemen in ons atelier en winkel. Art Object ontwerpt en vervaardigd eigen trouwringen en sieraden al 33 jaar. Samen met onze vakmensen kunt U uw ideeën op tafel leggen en creëren we samen uw eigen unieke trouwringen.

Wij zijn een familiebedrijf met enorme ervaring en passie voor het maken van handgemaakte trouwringen. Art Object bestaat uit een atelier en winkel, waardoor U altijd door vakbekwame goudsmeden geholpen wordt. Onze collectie trouwringen bestaat uit diverse stijlen en materialen; ook jullie ideeën kunnen gerealiseerd worden! We maken trouwringen voor ieders budget en geven levenslange garantie. Je zit bij de bron…daarom een super prijs-kwaliteit verhouding. We maken al trouwringen vanaf 900 euro per paar.

Uniek gemaakte trouwringen of verlovingsringen

Art Object werkt niet met voorraden maar maakt voor ieder bruidspaar nieuwe trouwringen. Dit heeft als voordeel dat we de ringen precies naar jullie wensen kunnen maken Dus ook in 14kt of 18 kt geel goud, witgoud en rose goud. Eigen ideeën en ontwerpen kunnen hierdoor verwezenlijkt worden. Ieder paar trouwringen is dus uniek! Bij ons kan je ook terecht voor verlovingsringen met verschillende maten diamant.

Een keer een kijkje nemen bij de goudsmeden en diamantzetters vermeld het als je een afspraak gaat maken. Omdat we alle trouwringen met zorg en aandacht willen vervaardigen vragen we op zijn minst 3 maanden voor de trouwdatum langs te komen. Zo hebben we nog tijd genoeg om alles tot in de puntjes te bespreken en uit te werken. Mocht U eerder een kijkje willen nemen dan bent U natuurlijk altijd welkom! Onze trouwringen collectie bestaat uit 450 paar trouwringen dus er is genoeg keus!

Tot ziens bij Art Object

Bedrijfsgegevens van Art Object

Guido Gezellelaan 76
4624 GN Bergen op Zoom
0164 25 68 45

Rankings

(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord