Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Trouwpakken Den Bosch: bedrijven om een pak te kopen in Den Bosch

Trouwpak of trouwkostuum zoeken in de regio van Den Bosch?
Wij bieden adressen waar jij je trouwkleding of gelegenheidskleding kunt vinden in de herenmodezaken in de omgeving van 's Hertogenbosch. Bekijk de collectie mannenkleding in diverse winkels in regio Den Bosch. Wij wensen de bruidegom of gast van de bruiloft succes met het vinden van de juiste herenkleding!

Pak/trouwkostuum in regio Den Bosch

Bekijk resultaat 1 - 7 van in totaal 7 resultaten

's-Hertogenbosch - Noord-Brabant

Salvatore Vacerra Den Bosch

Wij zorgen dat het overhemd of pak samengesteld wordt uit hoogwaardige stoffen en aangepast wordt precies zoals u dat wilt: zakelijk, sportief of informeel. Ieder detail is bespreekbaar van knoop en boord tot manchet, van initialen tot stiksels.

's-Hertogenbosch - Noord-Brabant

Meeuwis Herenmode

Het trouwkostuum is een wereld apart bij Meeuwis Herenmode. Onder de naam Black tie heeft Meeuwis zich weten te specialiseren in gelegenheidskleding, waaronder een zeer uitgebreide collectie trouwkostuums. Merken als Masterhand, Wilvorst, Archetipo ,Corneliani en Javier Arnaiz zijn ruim vertegenwoordigd. Op deze site geven wij u een impressie van onze collectie, maar natuurlijk maken wij graag een afspraak met u om in onze winkel alle mogelijkheden te laten zien. Wij kunnen werkelijk aan vrijwel iedere wens voldoen, door ons breed assortiment en merkenpakket. Bovendien maken wij ook kostuums, zodat u zelf uw trouwkostuum kunt samenstellen, met keus uit talloze stoffen, voeringen, modellen en knoopjes.

Wij raden aan om vooraf een afspraak te maken indien u een trouwkostuum wilt komen uitzoeken. Natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend eens binnenlopen, maar het beste is om een afspraak te maken voor het passen van trouwkostuums. Indien mogelijk doen wij dit graag op een doordeweekse dag, dan is er de meeste rust in de winkel. Maar op zaterdag of donderdagavond kan natuurlijk ook.

's-Hertogenbosch - Noord-Brabant

Black tie gelegenheidskleding

De oorsprong van Black tie gaat terug naar 1949, waardoor er een enorme know how is ontstaan en Black tie een ware specialist genoemd kan worden. Een enorm assortiment siert de winkel. Smokings, jacquets en rokkostuums, trouwkostuums, business kostuums en talloze accessoires prijken naast een grote collectie gala- en cocktailjurken. Natuurlijk ook weer compleet met accessoires als handschoenen, hoeden en avondtasjes.

Als specialist in gelegenheidskleding en trouwpakken heeft Black tie zich ontwikkeld als kostuum specialist in de breedste zin des woords. Naast prachtige collecties van merken als Eduard Dressler, Corneliani, Wilvorst, Cleofe Finati, Archetipo, Roberto Vicentti, Masterhand en Tziacco, welke speciaal voor u aangepast worden in ons eigen atelier, is er bij Black tie ook de mogelijkheid om uit werkelijk duizenden stoffen te kiezen en zo uw eigen kostuum, in het model van uw keus, speciaal voor u op maat te laten maken. Het maatkostuum!

's-Hertogenbosch - Noord-Brabant

Suitable Den Bosch

Den Bosch staat bekend om de kleine straatjes, die het winkelen extra charme geven. In 1 van deze straatjes vindt u Suitable. Bij Suitable kunt u terecht voor kleding voor al uw momenten, van vrije tijd tot speciale gelegenheden.

Naast het eigen merk Suitable, verkoopt Suitable Den Bosch talloze andere mooie merken, zoals Meyer en Ledûb. Deze combinatie biedt u een ruime en unieke keuze en daardoor een zeer hoge kans van slagen. Tot binnenkort in Den Bosch!

's-Hertogenbosch - Noord-Brabant

Christiaan B 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch - Noord-Brabant

Berkeley

Vught - Noord-Brabant

Zoetelief Vught

Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite