Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Regio Amsterdam koetsenverhuur trouwen

Zoeken naar koetsen in de regio Amsterdam? Jullie gaan trouwen en willen voor jullie bruiloft een paard en wagen huren? Mooie Friese paarden voor jullie prachtige trouwkoets, hoe romantisch kan het zijn. En wellicht voor jullie gasten een paardentram huren? Bekijk de stalhouderijen en verhuurbedrijven van koetsen, tweespans, vierspans, landauers of paardentrams. Informeer naar alle mogelijkheden. Heel veel succes met het vinden van een romantische koets voor jullie huwelijk!

Alle categoriën trouwvervoer in Amsterdam zien?

Bekijk alle bedrijven trouwvervoer in Amsterdam

Koetsenverhuur in regio Amsterdam

Bekijk resultaat 1 - 2 van in totaal 2 resultaten

Amsterdam - Noord-Holland

De Gouden Koets

Je bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarom wil je juist super-mooi zijn, je bijzonder en speciaal voelen. De Witte Koets in Amsterdam kan je daarbij helpen.

Net zo belangrijk is de service van de Witte Koets. Klanten aandacht geven, ze op hun gemak stellen dat is ons streven want trouwen is toch een van de belangrijkste dagen uit iemands leven.

Maak een pasafspraak! De Witte Koets heeft voor elk wel wat wils. Van vele topmerken hebben we de bruidsjurken op voorraden kan zo nodig op maat worden gemaakt of aangepast naar uw eigen wensen.

De Kwakel - Noord-Holland

Koetsencentrale Jacob van den Broek

Als u gaat trouwen en een mooie witte trouwkoets met witte paarden wilt huren dan bent u bij de koetsencentrale voor uw bruiloft op het juiste adres. Wij verhuren trouwkoetsen in alle soorten, maten en kleuren. Voor de trouwkoets die u wilt huren kunt u kiezen tussen witte paarden of zwarte paarden. De koetsencentrale is een vertrouwd adres en dat al meer dan 50 jaar.

Voor het huren van een trouwkoets voor uw bruiloft kunt u terecht bij diverse aanbieders door geheel Nederland. Waarom zou u er dan voor kiezen om een koets te huren bij “Koetsencentrale Jacob van den Broek “ ? Op de eerste plaats hebben wij een zeer grote collectie koetsen die u kunt huren voor het vervoer als u gaat trouwen. Daarnaast heeft de Koetsencentrale een heldere, complete en klantgerichte vriendelijke service. U kunt bij ons koetsen huren voor een aantrekkelijke prijs en wij zijn actief in heel Nederland.