Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

DJ - Deejay Amsterdam | Drive-in shows Amsterdam

Alle categoriën bruiloftmuziek in Amsterdam zien?

Bekijk alle bedrijven bruiloftmuziek in Amsterdam

Drive-in-shows, dj's in regio Amsterdam

Bekijk resultaat 1 - 3 van in totaal 3 resultaten

Amsterdam - Noord-Holland

DJ Ventilator Amsterdam

Steeds meer mensen die gaan trouwen vragen een jazz dj op hun bruiloft, barbecue of (bedrijfs)feest om funk, soul, jazz en dergelijke te komen draaien. Ik heb hier al 20 jaar ervaring mee op allerlei feesten en partijen. Recentelijk ook door mijn werk als dj bij onder andere de North Sea Jazz Club in Amsterdam en Fifth NRE in Eindhoven tijdens hun TGIF avonden.

Samen met het bruidspaar overleg ik altijd wat voor (jazzy) feest zij willen hebben. (Je kan ook altijd vrijblijvend contact met me opnemen) Intussen heb ik zoveel ervaring dat ik uitgebreid advies kan geven over het soort en verloop van het feest.

Aangezien ieder feest en iedere locatie zijn eigen uitdagingen heeft, verzorg ik zo nodig ook alle licht en geluidsapparatuur die we nodig hebben: huur, betalingen, planning, op- en afbouw etc.

Amsterdam - Noord-Holland

Dance Dimensions

Limmerick verzorgt onder de naam 'Dance Dimensions' ook drive-in-shows. Complete feesten bij u op locatie.

Dance Dimensions drive-in-shows staan garant voor een super gezellige feest-avond. Met een complete geluidsinstallatie, een lichtshow, rookmachine en een leuke dj heeft u in één klap alles dat u nodig heeft.

Naast die standaard shows kunnen we natuurlijk ook nog extra zaken verzorgen. Denk aan een fotograaf (evt. met presswall), lasershow, live entertainment of catering. Of misschien wilt u uw feest wel afsluiten met een mooie vuurwerkshow.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Aalsmeer - Noord-Holland

Blue Magic

Blue Magic is gespecialiseerd in Licht-en geluidsapparatuur. Audiovisuele oplossingen voor alle denkbare evenementen, bruiloften, muziekfestivals, schoolfeesten etc. Of het om een klein of groot event gaat, Blue Magic zorgt voor een passend en professioneel advies. Alle licht- en geluidsapparatuur uit ons verhuurassortiment zijn ook bij ons in de verkoop verkrijgbaar. Op onze website kunt u alle apparatuur terugvinden en tevens een aantal events bekijken die wij van licht-en geluidsapparatuur hebben voorzien.

Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite