Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Bruidstaart Amsterdam | banketbakkerij Amsterdam

Bruidstaarten, banketbakkers of patisserieën zoeken in de omgeving van Amsterdam?
Bruidstaarten zijn er tegenwoordig in vele soorten en smaken. Bekijk onze lijst met adressen en vind de mooiste en lekkerste bruidstaart voor jullie bruiloft.
Veel succes met het vinden van een unieke bruidstaart!

Bruidstaarten/banketbakkers in regio Amsterdam

Bekijk resultaat 1 - 17 van in totaal 17 resultaten

Amsterdam - Noord-Holland

Le Beau Gateau

Wij maken uw bruidstaart! Yes, we do!

Suikerbloemen? Verse rozen? Lint of het kantwerk zoals op de bruidsjurk? Dezelfde kleur als de stropdas? Helemaal wit of met rode roosjes? Themakleur? Trouwkaart? Eén laag,drie of acht? Twee personen of tweehonderd? Er hoeft geen bruidspaartje bovenop de taart, hoor. Maar het mag wel! En in alle combinaties: man/vrouw, vrouw/vrouw, man/man.

Mail of bel voor een afspraak en we kijken samen of maken een nieuw ontwerp.

Amsterdam - Noord-Holland

Patisserie Tout

De perfecte bruidstaart: Over smaak valt niet te twisten! Daarom ontwerpen wij uw bruidstaart graag samen met u.

Tijdens een persoonlijk gesprek bij Tout laten wij u verschillende smaken proeven, zo ontdekken wij van welke smaken en structuren u houdt. Wij vragen u plaatjes mee te nemen, of bij ons aan te geven welke taarten u mooi vindt. Na dit gesprek waarin u al uw wensen aan geeft, ontwerpen wij een persoonlijke taart voor u en ontvangt u een offerte.

Naast bruidstaarten maken wij graag mooie passende bedankjes. Denk aan kleine doosjes bonbons en/of macarons in uw bruiloft kleuren met of zonder uw logo.

Amsterdam - Noord-Holland

Douglas Delights

Een huwelijk blijft een belangrijke aangelegenheid. Op deze speciale dag wil je een speciale taart die tot in de eeuwigheid door de gasten herinnerd wordt. Daarom maken wij uw bruidstaarten bij DouglasDelights op maat, specifiek naar uw wensen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan zo snel mogelijk contact op om de details te bespreken.

Amsterdam - Noord-Holland

Patisserie Kwekkeboom

Patisserie Kwekkeboom maakt al vele jaren prachtige bruidstaarten, welke met vakmanschap en oog voor detail gemaakt worden. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden van bruidstaarten. Zoals gezegd dit zijn slechts voorbeelden, een bruidstaart is, net zoals uw trouwdag, maatwerk. Wij zien u graag terug in één van onze winkels, waar wij in overleg met u uw droomtaart kunnen verzorgen.

Amsterdam - Noord-Holland

La Patissière

La Patissière heeft een aantal taarten speciaal voor jou geselecteerd en deze kunt je bestellen via de webshop. Deze taarten zijn er speciaal voor gemaakt om in zijn geheel te kunnen vervoeren en kun je zelf afhalen. Het design van de taart ligt vast maar de kleur kun je zelf nog kiezen.

Ben je op zoek naar een persoonlijk taart, kun je ook een ook een taart op maat laten maken. Taart op maat is inclusief individuele proeverij, ontwerpen van jullie droomtaart en bezorging op locatie. De proeverij kost Euro 25-. Deze Euro 25- krijg je retour als je de taart bij mij bestelt. Je krijgt dan 3 smaken te proeven die je zelf uitkiest uit de smakenlijst. De smaken staan bij bruidstaart, taart op maat maar je kunt ook een lijst toegestuurd krijgen. Taart op maat is vanaf Euro 5,50 per persoon. Wij maken ook biologische en veganistische bruidstaarten.

Amsterdam - Noord-Holland

Banketbakkerij Arnold Cornelis Amsterdam

Natuurlijk kunt U kiezen uit ons groot assortiment taarten. Zo kunnen wij vele soorten bruidstaarten voor U maken. Een bruidstaart gedecoreerd met verse bloemen behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Een bruidstaart wordt gemaakt naar uw wensen. Zo kunnen diverse vullingen gecombineerd worden met vele vormen en maten.

De Kwakel - Noord-Holland

Brood en Banketbakkerij Jan Westerbos

Een bijzondere tak van banketbakken is het maken van een bruidstaart. Bij de mooiste dag van uw leven, hoort de mooiste en lekkerste taart van uw leven en die maken wij met liefde voor u.

Door gezamenlijk te brainstormen, komen wij uiteindelijk tot een uniek resultaat. Wij laten al uw wensen in vervulling gaan.

De mooiste dag van uw leven wordt ook de lekkerste dag van uw leven.

Aalsmeer - Noord-Holland

Brood en Banketbakkerij Hulleman Aalsmeer

Aalsmeer - Noord-Holland

Bakkerij Vooges Aalsmeer

Amstelveen - Noord-Holland

Bakkerij Vooges Amstelveen

Amstelveen - Noord-Holland

Brood en Banketbakkerij Hulleman Amstelveen

Amsterdam - Noord-Holland

Ambachtelijke Banketbakker Rijkhoff

Amsterdam - Noord-Holland

Banketbakkerij Arnold Cornelis Amsterdam

Amsterdam - Noord-Holland

Banketbakkerij De taart van m'n tante

Amsterdam - Noord-Holland

Taart je Taart

Amsterdam - Noord-Holland

Banketbakkerij Arnold Cornelis

Uithoorn - Noord-Holland

Brood en Banketbakkerij Hulleman Uithoorn