Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hier
één van de grootste trouwsites van Nederland

Bandjes Amsterdam bruiloft | Cover bands

Alle categoriën bruiloftmuziek in Amsterdam zien?

Bekijk alle bedrijven bruiloftmuziek in Amsterdam

Bandjes bruiloft, feest in regio Amsterdam

Bekijk resultaat 1 - 5 van in totaal 5 resultaten

Amsterdam - Noord-Holland

Edson Gomes Braziliaanse Muziek

Braziliaanse muziek op maat, van trios tot sextet, van achtergrondmuziek tot dansfeest. Batucadas met danseressen en DJ’s.

Amsterdam - Noord-Holland

The Recipe

Non-stop hits in de mix, de lekkerste dansbare bekende covers achter elkaar door met een vleugje rock en een snufje Nederlandstalige meezingers: dát is The Recipe live!

Ons recept lukt altijd, niet alleen door het unieke concept maar ook door de frisheid, het plezier en het enthousiasme dat elk optreden weer van het podium spat. Met onze zanger en 2 zangeressen zorgen we voor afwisseling, entertainment en veel contact met het publiek.

Amsterdam - Noord-Holland

Too Hot To Handle Music & Entertainment

Uw huwelijksfeest verdient de juiste kwaliteit, dat is wat u wilt, een professionele en enthousiaste feestband vol: energie, passie, uitstraling en inlevingsvermogen voor u bruiloftsfeest of jubileum. ‘Iets waardoor je geraakt wordt’, iets anders, iets blijvends…een gevoel en beleving!

Juist dat is onze kracht; het zit hem in het type zangeressen en muzikanten, show, ervaringen, inlevingsvermogen en onze interactie met ons publiek, vandaar de naam ‘TooHotToHandle’.

Aan de andere kant wilt u ook de zekerheid dat alles professioneel verloopt op de dag van uw feest. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, wij komen graag bij u langs om u op weg te kunnen helpen. Wij luisteren naar uw wensen en denken creatief met u mee. Samen hebben immers één doel voor ogen; een geslaagd evenement!

Amsterdam - Noord-Holland

Agogo

Lelystad - Flevoland

Tropisch Feest

Maak, uw, eigen, trouwsite, Wenslijst, Gastenlijst, Gastenboek, Fotoalbum, SimpleSite