Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord

GRATIS je eigen bruiloft website! Klik hierBruiloft Hulp ?
één van de grootste trouwsites van Nederland

Trouwpakken Alkmaar: bedrijven om een pak te kopen in Alkmaar

Trouwpak of trouwkostuum zoeken in de regio van Alkmaar?
Wij bieden adressen waar jij je trouwkleding of gelegenheidskleding kunt vinden in de herenmodezaken van Alkmaar of omgeving. Bekijk de collectie mannenkleding in diverse winkels in regio Alkmaar. Wij wensen de bruidegom of gast van de bruiloft succes met het vinden van de juiste herenkleding!

Pak/trouwkostuum in regio Alkmaar

Bekijk resultaat 1 - 4 van in totaal 4 resultaten

Alkmaar - Noord-Holland

Hoes Tailors

Wat voor de dagelijkse gebruiker de normaalste zaak van de wereld is, kan voor de man die in het huwelijk stapt nog wel eens een eerste ervaring zijn. Het dragen van een pak! Voor het trouwpak maken veel mannen graag een uitzondering (soms onder lichte druk van aanstaande).

Bij Hoes Tailors heeft men de nodige ervaring voor de bruidegom in spe en diens naasten. Alles draait om een stuk beleving, die beleving moet meedragen aan een van de mooiste dagen in je leven. We beginnen met een kop koffie, tijdens de koffie gaan we de wensen doornemen, van stof naar voering, knoop, kleuren van de garens en het uiteindelijke model. Geen huwelijk is het zelfde, dat maakt het trouwpak voor Hoes Tailors heel mooi om te maken.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar mocht het u om wat voor reden dan ook beter schikken om in de avonduren of op een zondag langs te komen dan is dit geen probleem! Bel gerust en we stemmen onze agenda's graag met u af!

Alkmaar - Noord-Holland

Spaander Trends

Spaander staat garant voor de nieuwste mannenmode. De royale collectie wordt steeds vernieuwd met de bekende internationale merken. Ontspannen winkelen en optimale service staan bij ons voorop. Wij zijn trots op de modemerken die we voeren en tonen dat op overzichtelijke wijze.

Merken: Van Gils, Carter & Davis, State of Art, Camel Active, Twinlife, Tom Tailor, North 84, Com4, Bluefields, Redpoint.

Alkmaar - Noord-Holland

dress service

Verhuur van gelegenheidskleding: de smoking, het rokkostuum en het jacquet. Dress Service heeft een passende oplossing tegen aantrekkelijke prijzen.

Ook voor bijpassende accessoires, zoals vlinder- en stropdassen, manchetknopen, kunt u bij ons terecht.

Bergen (Noord-Holland) - Noord-Holland

Fernandel