Essenza Fotografie

Essenza Fotografie-Person
(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren
Zwolle, regio Zwolle

Prijsklasse

Gemiddeld

Korte introductie

Sinds 2010 maken wij, Ester en Miranda, professionele trouwreportages waarbij jullie liefde voor elkaar centraal staat. Onze stijl kan omschreven worden als een frisse, moderne reportagestijl. Wij leggen alle bijzondere, leuke, grappige en officiele momenten vast zoals ze zijn, altijd met 2 fotografes!

Sterke punten bedrijf

  • Altijd 2 fotografen wat zorgt voor unieke standpunten en de mogelijkheid geeft om alle bijzondere momenten van 2 kanten vast te leggen en bijvoorbeeld de voorbereidingen bij zowel bruid en bruidegom tegelijkertijd vast te leggen.
  • Ester is ook vormgeefster en zij besteed daarom altijd extra aandacht aan de vormgeving van het trouwalbum. Zo krijgen jullie een trouwalbum dat helemaal bij jullie past! Hebben jullie een mooie tekst in jullie ceremonie of hebben jullie ouders of beste vrienden een mooie speech gehouden? De mooiste quotes en teksten zijn in jullie trouwalbum te verwerken.

Wat mogen bruidsparen verwachten?

Altijd 2 enthousiaste en professionele trouwfotografes die met oog voor details jullie trouwdag vastleggen zoals deze echt was! Voor een mooie herinnering aan jullie trouwdag.

Goed om te weten

Bruidsparen krijgen bij ons altijd alle (geselecteerde) foto’s in hoge resolutie op DVD in een luxe DVD hoes. We werken niet met een maximum aantal foto’s omdat we vinden dat bruidsparen het mooist mogelijke verslag van hun trouwdag moeten krijgen! Een volledig verslag van altijd minimaal 250 foto’s.

Ook besteden we extra tijd aan de vormgeving van het trouwalbum, zodat het helemaal bij jullie past! De trouwalbums die wij aanbieden zijn ook helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Zo is de kleur, vorm, materiaal van de kaft, vormgeving van de kaft (wel of geen foto voorop, namen gegraveerd, passe-partout, enz) en bijvoorbeeld soort papier (glans, mat of silk) te kiezen. Nieuwsgierig? Maak dan een kennismakingsgesprek om onze voorbeeldalbums te bekijken!

Bedrijfsgegevens van Essenza Fotografie

Lortzinghof 39
8031 PK Zwolle
06 4410 7399

Rankings

Essenza Fotografie-Person
(0 Beoordelingen)
0 van 5 sterren

5 ster 0%
4 ster 0%
3 ster 0%
2 ster 0%
1 ster 0%

Geen recensies om weer te geven

Bewaren

Door gebruik te maken van deze website of door op "Akkoord" te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de site van Design your Wedding.
Meer informatieAkkoord